Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
A krém hozzávalóit - a vaj kivételével - lassú tűzön, folytonosan kevergetve besűrítjük, majd a tűzről levéve belekeverjük a vajat. Hidegre tesszük.
A tésztát 3 mm vastagra nyújtjuk, kekszkiszúróval kiszúrjuk (felét középen is), majd világosra sütjük és kihűtjük.
Közben a mázhoz a porcukorba késhegynyi ételfestéket teszünk, és összekeverjük annyi citromlével, amennyitől tejföl sűrűségű lesz. A mázzal megkenjük a lyukas kekszeket, száradni hagyjuk.
A krémmel összeragasztjuk a teli kekszeket a lyukas darabokkal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.