Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, fóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
A krém hozzávalóit - a vaj kivételével - lassú tűzön, folytonosan kevergetve besűrítjük, majd a tűzről levéve belekeverjük a vajat. Hidegre tesszük.
A tésztát 3 mm vastagra nyújtjuk, kekszkiszúróval kiszúrjuk (felét középen is), majd világosra sütjük és kihűtjük.
Közben a mázhoz a porcukorba késhegynyi ételfestéket teszünk, és összekeverjük annyi citromlével, amennyitől tejföl sűrűségű lesz. A mázzal megkenjük a lyukas kekszeket, száradni hagyjuk.
A krémmel összeragasztjuk a teli kekszeket a lyukas darabokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.