Elkészítés: A tejet a vajjal, a cukorral, a csipet sóval, a reszelt narancshéjjal és a vaníliás cukorral együtt egy edényben felforraljuk. A búzadarát folyamatos keverés közben a fortyogó tejhez adjuk. A daramasszához hozzáadjuk a mazsolát vagy/és a szárított sárgabarackot, és kis lángon kb. 10 percig főzzük. A masszát picit hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a 2 tojást és a tojássárgát, jól összekeverjük, és hűtőbe tesszük.
Egy fazékban vizet forralunk pici sóval, és a kihűlt masszából 2 hideg vízbe mártott kanál segítségével tojásokat formázunk, és a forró vízben kb. 15-20 percig főzzük. Tálalás előtt fahéjjal és porcukorral meghintjük. Én narancs- vagy gyümölcssaláta mellé is kiválónak tartom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.