Elkészítés: A lisztet a puha margarinnal, a porcukorral és a vaníliás cukorral elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a 2 tojássárgáját, majd egynemű tésztává összedolgozzuk. A tésztát 3-4 mm vastagra kinyújtjuk és egyforma félholdakat szaggatunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben aranybarnára sütjük a félholdakat. A holdakat párosával narancslekvárral megtöltjük.
A fehércsokoládét gőz fölött az étolaj hozzáadásával felolvasztjuk. Az összeragasztott holdakat félig belemártjuk a csokiba, majd megszórjuk narancshéjjal. Ezt követően a holdakat száradni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.