Elkészítés: A római tálat beáztatjuk. A gombát megtisztítjuk, majd kockára vágjuk, a narancsot gerezdekre szedjük és kettévágjuk. A leveskockát feloldjuk 5 dl vízben, és a gombát puhára főzzük benne. Ha ez kész, behabarjuk a liszttel simára kevert tejföllel. Citromlével, szegfűborssal, gyömbérrel ízesítjük, és hozzáadjuk a narancsot is.
A húsokat besózzuk, és a római tál aljára helyezzük. Ráöntjük a híg gombamártást, beleszórjuk a rizst, és a sütőbe helyezzük. Kb. 60-70 perc alatt készre párolódik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.