Elkészítés: 33 cm széles (tűzhelyekhez adott típusú)tepsiben sütjük a szokásos módon elkészített kakaós ízesítésű piskótalapot.
Elkészítjük a pudingot, és a szobahőmérsékletű margarint belekeverjük. Ezután adjuk hozzá a a cukrozott narancshéjat, majd a 4 evőkanál vízzel felmelegített, átlátszóra kevert (nem forralt) zselatint. A krémet kihűtjük.
A tortalapot 3 db 11 cm széles, egyforma lapokra vágjuk, és megtöltjük krémmel. Tetszés szerint díszítjük. Ha megdermedt, kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.