Répás piskóta: A sárgarépát lereszelem, majd egy tálba teszem. Hozzá adom a diót a narancs héjját bele reszelem. A tojást éa a cukrot habosra keverem, majd belekeverem és a sütőporos lisztet + fahéj, felváltva a folyékony adalékokkal /tejjel és az olajjal/ simára keverem.Sűrű piskótát kapok. Két kerek tepsibe teszem az adagot /22 cm átmérő/és 160 c'- on 30- 40 percig sütöm. Tűprobáig.Piskóta: Tojásfehérjét kemény habbá veremmajd hozzá adom a cokrot.Kézzel keverem tovább bele teszem a tojás sárgáját majd a sütőporos lisztet. Két kerek tepsibe teszem az adagot /22 cm átmérő/és 160 c'- on 30- 40 percig sütöm.Narancsos karamellA cukrot karamelizálommajd hozzá keverem a tejszínt. Leveszem a tűzről beleteszem a narancs héját és levét majd a vajat. Férre teszem hagyom kihülni.Narancsos-citromos-fehércsokis krémréteg :A zselatint vízbe teszem és hagyom megduzzadni.A tojást a cukrot felfőzöm majd hozzá adom a vajat a citrom és narancs levét és héját, fehér csokoládét és addig keverem míg egynemű nem lesz . Hozzá adom a zselatint is és elkeverem. Egy szilikon formába öntön kisebb legyen mint a piskóta átmérője. Hagyom megdermedni hűtőben.Tejszínes krém :Habtejszínt nem tul keményre verem bele teszem a mascarponét és a porcukrot. Ezt a krémet használom burkolásra és a belseje töltésére egyaránt.Összeállítás:Alul a répás piskóta rá a tejszínes krém. Arra kis kerítést képezünk körbe a piskóta szélére és közepét a krém tetejére karamell krémet teszem. Piskóta következik rá a tejszínes krém. Arra kis kerítést képezünk körbe a piskóta szélére közepére narancsos citromos fehércsokis zselé.Rá a répás piskóta rá a tejszínes krém. Arra kis kerítést képezünk körbe a piskóta szélére és közepét a krém tetejére karamell krémet teszem. A tetejére sima piskóta kerül. Burkolom a tortát Tejszínes krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.