Elkészítés: A mascarponét keverjük simára a porcukorral, a vaníliás cukorral, a narancs levével és reszelt héjával (én klementin héjat és levet adtam hozzá, mert annak édesebb, és intenzívebb az íze). Ezután keverjük hozzá a darált kekszet, majd tegyük be a hűtőbe legalább 1 órára, hogy kellően lehűljön, és formázható masszát kapjunk.
A hűtőből kivett masszából formázzunk diónyi golyókat, majd hempergessük meg a kókuszreszelékben. Ezután tegyük vissza a hűtőbe.
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a narancsos kókuszgolyókat a hűtőből, majd rögtön kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.