Elkészítés: A mascarponét keverjük simára a porcukorral, a vaníliás cukorral, a narancs levével és reszelt héjával (én klementin héjat és levet adtam hozzá, mert annak édesebb, és intenzívebb az íze). Ezután keverjük hozzá a darált kekszet, majd tegyük be a hűtőbe legalább 1 órára, hogy kellően lehűljön, és formázható masszát kapjunk.
A hűtőből kivett masszából formázzunk diónyi golyókat, majd hempergessük meg a kókuszreszelékben. Ezután tegyük vissza a hűtőbe.
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a narancsos kókuszgolyókat a hűtőből, majd rögtön kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.