A tojásokból, lisztből, darált mákból, sütőporból, cukorból, olajból és vízből piskóta tésztát keverünk és 170 °C-on 20-25 perc alatt megsütjük (tortaformában).A cukrot a tejjel felfőzzük majd hozzákeverjük az előzőleg felduzzasztott zselatint. A túrót, a narancshéjjal, joghurttal és a habbá vert tejszínnel összekeverjük. Egy keveset kivéve a krémből összekeverjük a zselatinos tejes sziruppal és hozzáadjuk a krém másik feléhez (gyorsan el kell keverni, hogy ne csomósodjon meg a zselatin). A túrós réteget a megsült kihűlt alapra öntjük és behelyezzük egy negyed órára a hűtőbe, hogy kellően megszilárduljon, majd ezután kanalazzuk rá a csomagolás alapján elkészített és langyosra hűlt tortazselét. Fogyasztás előtt egy éjszakát a hűtőben pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.