Elkészítés: A vajat 10 dkg cukorral és egyenként a 3 tojás sárgájával, valamint a szódabikarbónával habosra keverünk, majd hozzáadjuk a cukrozott narancshéjat és a többi gyümölcsfélét, végül a 3 tojás felvert habját a 20 deka liszttel felváltva belekeverjük.
Kivajazott, kilisztezett 2 kis őzgerincformába egyenletesen elosztjuk, kb. 3/4 részig telnek meg a gerincformák. Ezután előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük 5-10 percig, majd levesszük a hőfokot 160 fokra, és még sütjük kb. 30 -35 percig. Légkeveréses sütők alkalmazására vonatkozik a kevesebb sütési idő. Hagyjuk kissé hűlni a formában, majd porcukorral enyhén megszórjuk vagy cukormázzal leöntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.