Elkészítés: A mákot a vajjal egy kis serpenyőben, közepes lángon addig pirítom, amíg elkezd illatozni. Félreteszem és kihűtöm. A túrót simára keverem a mézzel és a pirított mákkal, fahéjjal ízesítem.
A narancs héját a fehér réteggel együtt lehámozom, a húsát kivágom az elválasztó hárytákból és lecsepegtetem. A pirítós kenyeret aranysárgára pirítom, elosztom rajtuk a mákos túrót, és kissé lelapítva megrakom narancsfilével. A mentát megmosom, lerázom, a leveleit lecsipkedem a száráról, és a kenyereket díszítem vele.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.