Elkészítés: A mákot a vajjal egy kis serpenyőben, közepes lángon addig pirítom, amíg elkezd illatozni. Félreteszem és kihűtöm. A túrót simára keverem a mézzel és a pirított mákkal, fahéjjal ízesítem.
A narancs héját a fehér réteggel együtt lehámozom, a húsát kivágom az elválasztó hárytákból és lecsepegtetem. A pirítós kenyeret aranysárgára pirítom, elosztom rajtuk a mákos túrót, és kissé lelapítva megrakom narancsfilével. A mentát megmosom, lerázom, a leveleit lecsipkedem a száráról, és a kenyereket díszítem vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.