Elkészítés: - A pulykamellet kiterítjük, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Ráterítjük a sonkát.
- A sajtokat, a reszelt narancshéjat, az aprított rozmaringot, a pici sót és borsot összekeverjük.
- 1 evőkanál sajtkrémet töltünk bele minden mellbe, majd szorosan feltekerjük.
- Alufóliába csavarjuk, sütőben sütjük 35 percig úgy, hogy alá öntünk 1 nagy pohárnyi vizet.
- Összekeverjük a mézet a ketchuppal, borssal, és ha megsült a hús, kibontjuk a fóliából, ezzel megkenjük, majd olajat öntünk alá, és pirosra sütjük.
- A narancschutney-hoz felforraljuk a mézet. Beledobjuk a rozmaringágakat. Beleöntjük a balzsamecetet, a narancslevet, borsozzuk, sózzuk. -Sűrítjük a keményítővel, majd belekockázzuk a narancsot.
- A húshoz 1 evőkanál chutney-t adunk, krumplipüré az ideális körete.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.