Elkészítés: A gyönyörű, harsogó, ropogós spenótot megmostam, leitattam róla a vizet és széttépkedtem a leveleket. A medvehagymával ugyanezt tettem.
Felaprítottam a zöldhagymát és összekevertem egy tálban a medvehagymával és a spenóttal.
Kifiléztem a narancsokat, a levüket tálkába felfogtam, a húsát a zöldfélék tetejére helyeztem.
Kicsavartam még egy narancsot, fél citromot, összekevertem az olívaolajjal, sóztam, borsoztam, és rálocsoltam a salátára a felfogott narancslével együtt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.