Elkészítés: A gyönyörű, harsogó, ropogós spenótot megmostam, leitattam róla a vizet és széttépkedtem a leveleket. A medvehagymával ugyanezt tettem.
Felaprítottam a zöldhagymát és összekevertem egy tálban a medvehagymával és a spenóttal.
Kifiléztem a narancsokat, a levüket tálkába felfogtam, a húsát a zöldfélék tetejére helyeztem.
Kicsavartam még egy narancsot, fél citromot, összekevertem az olívaolajjal, sóztam, borsoztam, és rálocsoltam a salátára a felfogott narancslével együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.