Elkészítés: A tököt megpucolom, magjait eltávolítom, kockára vágom. Egy serpenyőre rakom. Meglocsolom olívaolajjal, s a sütőben megsütöm. Közben a felkockázott krumplikat megfőzöm.
A narancsokat megpucolom, a héját lereszelem, a húst gerezdekre szedem. Egy serpenyőben a cukron a narancsokat és a héjat megkaramellizálom. Néhány gerezd narancsot félreteszek.
A sült tököt, a krumplit és a narancsokat egy lábasba teszem, öntök rá kevés vizet, fűszerezem, rámorzsolom a leveskockát. Rövid ideig főzöm, majd hozzáöntöm a főzőtejszínt. Felforralom, majd botmixerrel összekeverem.
A félretett karamellizált naranccsal, camembert-szeletekkel, pekándióval és tökmagolajjal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.