Elkészítés: A vajat robotgéppel habosra keverem a cukorral, egyenként adom hozzá a tojásokat, mindegyikkel legalább 2 percig keverem, hozzáadom a reszelt narancs- és citromhéjat és a levét is. A lisztet összevegyítem a sütőporral, és a tojásos krémhez keverem, a tortadarát is belekeverem.
24 X 34 cm méretű sütőpapírral bélelt vagy kivajazott, lisztezett tepsibe simítom, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütöm.
Amíg sül, összekeverem a mázhoz a porcukrot annyi citromlével (vagy narancslével), hogy sűrűn folyós kence legyen, belereszelem 1 narancs héját is.
A sütőből kivett forró tészta tetejére kenem a mázat, és ráreszelem 1 narancs héját.
A kihűlt tésztát forró vízbe mártott késsel szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.