Elkészítés: A nagyon apróra vágott pórét a rizzsel nagyon kevés olajon épp hogy megfuttatom, majd beleteszem a kukoricát (a levével együtt), a kurkumát, a gyömbért és a kókusztejet. Megsózom a rizs mennyiségének megfelelően (ízlés szerint) - ez egy sós köret! Ha a folyadék mennyisége nincs kb. 3 szorosa a rizsének, vízzel pótolom. Megvárom, míg felforr, egy keveset (1-2 perc) fedő nélkül főzöm, folyamatosan kavargatva, majd elzárom a tűzhelyet és ráteszem az edényre a fedőt. A fedőre valami nehezéket (pl. egy teli konzervdobozt) teszek, hogy a gőz ki ne szabaduljon, majd legalább fél óráig nem háborgatom. Ezután leveszem a fedőt róla, és tálalás előtt még egyszer átkevergetem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.