Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom, széleit 3-4 helyen bevagdosom, besózom, pár percig állni hagyom. Egy lábosban fél liter vizet összeforralok a leveskockával, ha forr, takarékra veszem. A hússzeleteket megszórom egy kis liszttel, majd mindkét oldalát egy serpenyőben a zsiradékon hirtelen, fehéredésig sütöm, lecsöpögtetem, és átteszem a levesbe, abban párolom tovább, míg megpuhul.
A trappista és a füstölt sajtot lereszelem, negyedét félreteszem. A serpenyőbe beleöntöm a tejszínt és a bort, összeforralom, majd takaréklángon apránként, folyamatos kevergetés közben beletördelem kézzel a márványsajtot, és beleszórom a kétféle reszelt sajt háromnegyedét, belerakom a hússzeleteket, összefőzöm.
Párolt rizzsel tálalom, a hússzeletek tetejét megszórom a maradék reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.