Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom, széleit 3-4 helyen bevagdosom, besózom, pár percig állni hagyom. Egy lábosban fél liter vizet összeforralok a leveskockával, ha forr, takarékra veszem. A hússzeleteket megszórom egy kis liszttel, majd mindkét oldalát egy serpenyőben a zsiradékon hirtelen, fehéredésig sütöm, lecsöpögtetem, és átteszem a levesbe, abban párolom tovább, míg megpuhul.
A trappista és a füstölt sajtot lereszelem, negyedét félreteszem. A serpenyőbe beleöntöm a tejszínt és a bort, összeforralom, majd takaréklángon apránként, folyamatos kevergetés közben beletördelem kézzel a márványsajtot, és beleszórom a kétféle reszelt sajt háromnegyedét, belerakom a hússzeleteket, összefőzöm.
Párolt rizzsel tálalom, a hússzeletek tetejét megszórom a maradék reszelt sajttal.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.