Elkészítés: A tojásokat alaposan felverjük (én villával szoktam), majd hozzáadom a tejfölt, és ízlés szerint megsózom. Ismét felverem, hogy a tejföl alaposan el legyen dolgozva, majd fokozatosa 2-3 lépésben hozzáadom a lisztet és a vizet.
Ezeket folyamatosan keverem, akkor jó, ha a tésztánk ragacsos, a villáról nehezen válik le, de csomómentes.
Felteszem a vizet, és megsózom. Ha már forr, lobog a víz, akkor elkezdem beleszaggatni a tésztát, ha végeztem, megkavarom, és hagyom pár percet forrni (nem szabad sokáig, mert akkor keménnyé válhat a nokedlink).
Szűrőn leszűrjük, és így máris tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.