Elkészítés: A tésztához kovászt készítünk, és letakarva 30 percig meleg helyen kelesztjük. Hozzáadjuk a margarint, a tejet, a cukrot, 2 csipet sót, és alaposan összegyúrjuk. 45 percig letakarva meleg helyen kelesztjük.
A pudingpor felét megfőzzük a tejjel és a cukorral, és hűvös helyre tesszük. A citrom héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A tojások fehérjéjét félretesszük, a sárgáját a maradék cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a túrót, a citromhéjat és -levet, a mazsolát, a mandulát, a főzött pudingot, a pudingport, és jól összekeverjük. A tojásfehérjét 2 csipet sóval habbá verjük, és a túrós masszához adjuk.
A tésztát átgyúrjuk, és a tepsi méretére nyújtjuk. Belefektetjük, elosztjuk rajta a túrómasszát. Előmelegített sütőben 50 percig sütjük.
Hagyjuk kissé kihűlni. A nugátot forró vízfürdőben felolvasztjuk, a megsült süteményre kenjük, és hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.