Elkészítés: Felhevítjük egy serpenyőben az olajat, és ropogósra sütjük benne a szalonnát. Közben forrásban lévő sós vízben kb. 6 percig főzzük a spagettit, egyszer megkeverve, majd beletesszük a babot vagy borsót, és további 6 percig főzzük, amíg minden megpuhul.
Leszűrjük a tésztát és a babot, majd összeforgatjuk a szalonnával és a kisült zsírjával, valamint a paradicsommal. Alaposan meghintjük frissen őrölt feketeborssal, olajban frissen sütött zsályalevéllel és apróra
vágott mentalevéllel, amitől ropogós és üde ízűvé válik az étel, adhatunk hozzá mozzarella sajtot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.