Előkészítés: A virslit kb. 3-4 cm-es darabokra vágjuk. A kukoricát négy egyfoma vastagságú karikára szeljük. A paprikát megmossuk, és négyzeteket vágunk belőle. A paradicsomot és a gombát megtisztítjuk.
Elkészítés: A hozzávalókat négy részre osztjuk, és vegyesen váltogatva nyárskra húzzuk. A sütőt 160 fokra előmelegítjük. A kész nyársakat megkenjük olajjal, megszórjuk sóval, borssal, és kb. 20 percig sütjük. A túrót burgonyanyomón áttörjük, összekeverjük a ketchuppal, és a virslis nyársakkal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.