Elkészítés: A feldarabolt hagymát enyhén sós vízben főzzük meg, majd tegyük félre. A tonhaldarabokat a hagymával, a felkockázott paprikával vagy cukkínivel felváltva tűzzük fapálcikára. Keverjük el az olajban a zúzott fokhagymát, sót, borsot, tárkonyt és a petrezselymet. Tegyük lapos edénybe a nyársakat, öntsük rá a páclevet. Legalább két órán át érleljük. Közben készítsük el a mártást. A zúzott sáfrányt és fokhagymát keverjük el a majonézzel, joghurttal. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Az előmelegített sütőben süssük a halas nyársakat, páclével sűrűn locsolgat hat-nyolc percen át.
A száraztésztát főzze ki. Melegen tálalja a mártással együtt. Díszítse a tálat
cikkekre vágott paradicsommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.