Előkészítés: A karalábét, a répát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A mellet megmossuk, szárazra töröljük, bedörzsöljük sóval és borssal. A mentalevelet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: Zsiradék nélkül hirtelen megpirítjuk egy serpenyőben a napraforgómagot. Tányérra borítjuk. Ebben a serpenyőben az olajat felforrósítjuk, és megsütjük benne a csirkemellet (mindkét oldalát kb. 5-5 percig). Falatnyi kockákra aprítjuk. A joghurtot összekeverjük a tejföllel, sóval, borssal fűszerezzük. Végül a mentát és 1 evőkanál napraforgómagot is belekeverünk. A zöldségeket és a húst kis halmokban négy tányérra rakjuk, közepére öntjük az öntetet, és megszórjuk a maradék napraforgómaggal. Összekeverve fogyasztjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 1548 kJ/370 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.