Előkészítés: A karalábét, a répát meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A mellet megmossuk, szárazra töröljük, bedörzsöljük sóval és borssal. A mentalevelet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: Zsiradék nélkül hirtelen megpirítjuk egy serpenyőben a napraforgómagot. Tányérra borítjuk. Ebben a serpenyőben az olajat felforrósítjuk, és megsütjük benne a csirkemellet (mindkét oldalát kb. 5-5 percig). Falatnyi kockákra aprítjuk. A joghurtot összekeverjük a tejföllel, sóval, borssal fűszerezzük. Végül a mentát és 1 evőkanál napraforgómagot is belekeverünk. A zöldségeket és a húst kis halmokban négy tányérra rakjuk, közepére öntjük az öntetet, és megszórjuk a maradék napraforgómaggal. Összekeverve fogyasztjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 1548 kJ/370 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.