Előkészítés: A hagymát apróra vágjuk. A paprikát vékony csíkokra szeleteljük. A rizst a csomagoláson található előírás szerint megfőzzük. A kolbászt felkarikázzuk.
Elkészítés: A hagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a megfőtt rizst, egy-két percig kevergetve tovább pirítjuk. Felöntjük a levessel, felforraljuk. Közben a maradék olajon megsütjük a kolbászkarikákat. A paprikaszeleteket hozzáadjuk a rizshez, összekeverjük, és ízlés szerint megfűszerezzük. Az olajbogyókat is hozzáadjuk, átmelegítjük, és végül belekeverjük a kolbászkarikákat. Kenyérrel és zöldsalátával tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 485 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.