Előkészítés: A hagymát apróra vágjuk. A paprikát vékony csíkokra szeleteljük. A rizst a csomagoláson található előírás szerint megfőzzük. A kolbászt felkarikázzuk.
Elkészítés: A hagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a megfőtt rizst, egy-két percig kevergetve tovább pirítjuk. Felöntjük a levessel, felforraljuk. Közben a maradék olajon megsütjük a kolbászkarikákat. A paprikaszeleteket hozzáadjuk a rizshez, összekeverjük, és ízlés szerint megfűszerezzük. Az olajbogyókat is hozzáadjuk, átmelegítjük, és végül belekeverjük a kolbászkarikákat. Kenyérrel és zöldsalátával tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 485 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.