Elkészítés: A tej, a vizet és a cukrot összekeverem, felfuttatom benne az élesztőt. A lisztet, a sót, a fűszereket elkeverem, összedolgozom az élesztős tejjel, majd összegyúrás után duplájára kelesztem. 3 mm-es téglalapra nyújtva egyik felébe rakom a kb. 3x3 mm-es csíkokra vágott sajtot; előtte átvizezem a tészta felületét, hogy ragadjon. Másik felét ráhajtom, rányomkodom (finoman), késsel, pizza/derelyevágóval stb. a sajtok között elvágom, így apró rudacskákat kapok. Sütés előtt SOK sóval elkevert olívaolajban megforgatom. Előmelegített sütőben közepes lángon aranybarnára sütöm az alját. Ha már majdnem olyan, ahogy enni szeretnéd, fordítsd meg, hogy a teteje is jól megsüljön (a másik még kicsit sötétedik közben).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.