Előkészítés: A pulykacombot a hentesnél csontjával együtt kb. 2,5 cm vastag szeletekre vágatjuk. A szeleteket megmossuk, és szárazra töröljük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a húst, és mindkét oldalán megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a vöröshagymát, és aranysárgára pirítjuk. Beletesszük a fokhagymát, meghintjük liszttel, elkeverjük, és 3-4 percig kis lángon pirítjuk. A húst a hagymákkal átrakjuk egy tűzálló tálba, a szeleteket elrendezzük, majd megszórjuk a paprikával, a kakukkfűvel, és hozzátesszük a babérlevelet. Megöntözzük a paradicsomlével, a csirkelevessel, a narancs- és citromlével. A sütőbe tesszük, és kb. 60 percig sütjük.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 440 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.