Előkészítés: A vöröshagymát, a fokhagymát, a bazsalikomot, az oregánót az olívaolajjal és valamennyi fűszerrel (ételízesítő vagy pizza fûszerkeverék + só + bors) botmixerrel összepépesítjük. A darált húst jó alaposan összekeverjük a fűszeres péppel, és egy éjszakára fóliával letakarva hűtőbe tesszük. (Frissen is elkészíthetõ, de ha áll egy éjszakát, akkor finomabb.)
A paradicsomos pizzaszószt elkeverjük a sűrített paradicsommal, kevés frissen őrölt borssal, sóval, cukorral ízesítjük. A paradicsomokat felkarikázzuk, a pizza mozzarellát almareszelõn lereszeljük.
Elkészítés: Egy tepsi alját olívaolajjal enyhét beolajozzuk. Beletesszük a darált húst, és kézzel elegyengetjük. Megkenjük a paradicsomos szósszal, ráfektetjük a paradicsomkarikákat, végül rászórjuk a reszelt mozzarellát. Sütõbe tesszük, és közepes lángon kb. 30-40 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk, mert a hús finom levet ereszt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.