Elkészítés: A barackot meghámozzuk, negyedbe vágjuk, kevés vízzel (amennyi ellepi), egész fahéjjal, néhány szegfűszeggel, cukorral, vaníliás cukorral, és egy szelet citrommal együtt feltesszük főni. Ha felforrt, kis lángon úgy 5-10 percig főzzük tovább. Ezután lehúzzuk a tűzről, és a vaníliás pudingporral jól elkevert tejet lassan hozzáöntjük. Visszatesszük a tűzre, folyamatosan kevergetjük és rottyanásig főzzük. Jól kihűtjük. Tejszínhabbal és gyümölccsel tálalva isteni finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.