Elkészítés: Kevés olajos vízben a kockára vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricaliszt masszát, felengedjük kb. 1-1,5 liter vízzel (sűrű levest kapjunk), sózzuk, a borsikafűvet belemorzsoljuk. A fokhagymát fokhagymanyomóval pépesítjük, így tesszük a levesbe. A petrezselymet összevágjuk és azt is hozzáadjuk.
Pár percig forraljuk, majd hozzáöntjük a tejfölt (vagy a kevés vízzel elkevert szójatejport), és összeforraljuk.
Pirított kenyérkockákkal tálaljuk, és a maradék petrezselyemmel díszítjük.
2024.11.29.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.