Elkészítés: Kevés olajos vízben a kockára vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricaliszt masszát, felengedjük kb. 1-1,5 liter vízzel (sűrű levest kapjunk), sózzuk, a borsikafűvet belemorzsoljuk. A fokhagymát fokhagymanyomóval pépesítjük, így tesszük a levesbe. A petrezselymet összevágjuk és azt is hozzáadjuk.
Pár percig forraljuk, majd hozzáöntjük a tejfölt (vagy a kevés vízzel elkevert szójatejport), és összeforraljuk.
Pirított kenyérkockákkal tálaljuk, és a maradék petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.