Előkészítés: A halat megmossuk. A datolyát kimagozzuk, kockákra vágjuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a hagymát 2 perc alatt üvegesre pároljuk benne. Hozzáadjuk a halat, és mindkét oldalát 2-2 percig pirítjuk. Megsózzuk. Hozzáadjuk a datolyát, a gyömbért, a sűrített paradicsomot, és az 1 dl vízzel felhígítjuk. Lefedjük, és 10 percig főni hagyjuk. Közben a használati utasítás szerint megfőzzük a rizst. Végül a halhoz adjuk az olajbogyót és a paprikakrémet, a főtt rizzsel együtt tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 566 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.