Elkészítés: A lisztben jól elvegyítjük az élesztőt. A többi hozzávalót a megadott sorrendben hozzáadjuk, és konyhai robotgép dagasztó spiráljával sima tésztává dolgozzuk össze. Lefedve meleg helyen kelni hagyjuk, amíg kétszeresére nő.
A tésztát egy kb. 40 cm hosszú hengerré formáljuk, és kb. 7 mm vastag négyszöggé nyújtjuk. Rákenjük a paradicsomszószt, és megszórjuk a sajttal. A tésztát feltekerjük, egyenletesen 50 cm hosszúra kihúzzuk, és csiga alakban feltekerjük.
A pizzacsigát egy kivajazott tepsibe helyezzük, és egy csatos tortaforma (28 cm átmérőjű) kivajazott oldalával körbekerítjük. Meleg helyen 35 percig kelni hagyjuk, majd a tepsit a sütő alsó felébe toljuk, és a tésztát megsütjük 180 fokon, légkeverés mellett, kb. 40 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.