Elkészítés: 10 tojásból piskótát készítünk, melyet egy 26 cm-es csatos tortaformában megsütünk. Amikor a piskóta kihűlt, 3 lapba vágjuk.
3 dl tejszínt az 5 dkg cukorral és a darabokra tördelt csokival felfőzzük, majd kihűtjük. A vajat a vaníliás cukorral habosra keverjük, a maradék tejszínt pedig kemény habbá verjük. A kihűlt csokit a habos vajjal vegyítjük, majd a tejszínhabot óvatosan beleforgatjuk.
Az elkészült krémmel a torta lapjait megtöltjük, valamint a külső részét is befedjük vele. Az ostyarudakat félbevágjuk, és szorosan egymás mellé helyezve körberakjuk vele a torta oldalát. Tetejét tetszőlegesen díszíthetjük, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.