Elkészítés: A barackokat meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és fél órára cukorral, citromlével ízesített vízbe tesszük ázni.
Közben 20 dkg lisztet a tojások sárgájával, csipet sóval és szódavízzel simára keverünk. Az így kapott sűrű palacsintatésztát 1 óráig hagyjuk állni, ezután belekeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjéket.
A levétől leitatott barackokat először a maradék lisztben megforgatjuk, majd megmártjuk a tésztában. Bő forró olajban pirosra sütjük, s vaníliás vagy fahéjas cukorral hintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.