Előkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, kimagozzuk és negyedeljük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
Elkészítés: A lisztet a tejjel, a tojássárgákkal, az olajjal és csipetnyi sóval habosra keverjük. Óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. Az olajat felforrósítjuk. A gyümölcsöket egyenként a masszába mártjuk, és a forró olajban aranysárgára sütjük. Az olajból papírszalvétára emeljük, lecsepegtetjük. Tálaláskor meghintjük fahéjas porcukorral, esetleg vaníliamártással kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 448 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.