Elkészítés: 1. A tésztához verd fel a tojást, add hozzá a zsírt és a porcukrot, és azzal is alaposan dolgozd össze. Majd mehet hozzá 3 evőkanál liszt (kicsit keverd tovább így), majd a sütőpor, a többi liszt, a tej, a vaníliás cukor és a porcukor. Gyúrd össze alaposan a tésztát, majd hagyd 2 órát pihenni.
2. Körülbelül egyforma, diónyi nagyságú gombócokat formázz, majd kivajazott tepsibe téve süsd rózsaszínre. Fontos, hogy ne süsd túl, mert kemény lesz!
3. A kihűlt tészták közepét vájd ki, és tedd a morzsát egy tálba.
4. Keverd ki a margarint a cukorral, add hozzá a rumot, a kakaót és a lekvárt, majd az egész keveréket add az előzőleg összegyűjtött sütimorzsához, és ezzel a masszával töltsd meg a süteményeket, a két fél *barackot* ragaszd így össze.
5. Az összeragasztott süteményeket finoman kend át ételfestékkel, hogy színt kapjanak (használhattok szörpöt vagy aromát is, ha ódzkodtok az ételfestéktől!).
6. Utolsó lépésként pedig hintsd meg porcukorral vagy kristálycukorral. Friss fűszerlevelet tehetünk rá, vagy akár marcipánból is formázhatunk levéldíszt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.