Elkészítés: A négy tojás fehérjét robotgéppel kemény habbá verjük, miközben lassú adagolással hozzákeverjük a cukrot. Amikor a cukor feloldódott, a sűrű kemény krémet sütőpapíron vastagon, nem elsimítva eloszlatjuk, és 150 fokon kb. egy órán keresztül sütjük. Amíg sül, mi elkészítjük az önteteket.
A tejszínt kevés cukorral és vaníliás cukorral elkeverjük. Egy másik edényben gőz fölött a csokoládét megolvasztjuk, kandírozott gyömbérrel és némi reszelt narancshéjjal,valamint az őszibarackbefőtt kevés levével elkeverjük. Ha megsült a hab, a tejszínes öntetet eloszlatjuk rajta, majd rárakjuk a kockákra vágott őszibarackot. Erre jöhet a csokis öntetünk, amire öszetört pirított mogyorót vagy mandulát szórunk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.