Elkészítés: Felkockázom a pulykamellet, picit sózom, és 1-2 evőkanál olajon szép barnára sütöm. Eközben felkockázom apróra a hagymát, és szeletekre vágom a barackot. A megsült húst egy tányérra teszem, ha kell, pótolom az olajat, és üvegesre párolom a hagymát, erre jön rá a barack. Ameddig ezek összefőnek, gyorsan összekeverem a paradicsomlevet, a citrom levét, 3 decit a befőtt levéből, sózom, borsozom, majd felöntöm ezzel a hagymás barackot. 2 percig forralom, majd visszateszem a húskockákat. Kb. 20 percig főzöm együtt az egészet fedő alatt, ha nagyon elfő a leve, pici vízzel pótolom. Rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.