Elkészítése: Mossuk meg az őszibarackot, tegyük lábosba, öntsünk rá vizet, adjunk hozzá kevés cukrot. Forraljuk fel, majd hagyjuk kihűlni. Ezután húzzuk le a barack héját, végjuk negyedekbe, és tegyük kivajazott-kilisztezett tálba. A ribizlit pucoljuk meg, öblítsuk le, szórjuk a barackra.
Langyosítsuk meg a tejet, adjuk hozzá a vaníliarudat. Keverjük össze a tojásokat a cukorral, adjuk hozzá a keményítőt, a lisztet, végül a tejet. A keveréket öntsük a gyümölcsökre. Előmelegített, 180°-os sütőben süssük 15-20 percet. Langyosan tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.