Elkészítés: Keverőtálban összekeverjük a lisztet, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport, csipetnyi sót, a lereszelt narancs- illetve citromhéjat (szárazon kell összekeverni).
Az őszibarackot meghámozzuk, felszeleteljük. A tejet a tojásokkal felverjük (nem szabad habosra keverni, csak az állaguk legyen egyforma, teljesen folyékony!). A sütőformát kivajazzuk, a száraz, lisztes keverék felét beleszórjuk, erre morzsoljuk a túrót, majd a lisztes keverék másik felét is rászórjuk a túróra. Az egészet felöntjük a tojással elkevert tejjel. Egyenletesen beterítjük az őszibarackszeletekkel. Ezután szépen lassan, 150-160 fokos sütőben 70-80 percig sütjük.
A liszt magába szívja a tejet, szinte összekeveredik a túróval, a tetején a barackok gyönyörűen megsülnek, és nagyon szaftos, ízletes süteményünk lesz. Felszeletelés előtt legalább 15 percet pihentessük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.