Elkészítés: A tésztához a cukrot, a tojások sárgáját a vízzel jól kikeverjük, hozzáadjuk a diót, a lisztet, a sütőport, kikeverjük, majd a 6 tojás keményre vert habjával lazítjuk. 170 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsül.
A töltelékhez a tejben megfőzzük a lisztet és kihűtjük. Hűtés után hozzáadjuk a margarint, a porcukrot, a 2 tojássárgáját, a vaníliás cukrot, a diót és a rumot, alaposan kikeverjük (robotgéppel), majd a tészta tetejére kenjük úgy, hogy a teteje egyenletes sima (sík) legyen.
A mázhoz az étcsokoládét a margarinnal gőz fölött megolvasztjuk, majd a tészta tetejére kenjük, elsimítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.