Elkészítés: A 3 tojásból és lisztből palacsintatésztát készítünk.
Az őzgerincet kibéleljük sütőpapírral, keresztben belerakjuk szorosan a szeletelt szalonnát. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, picit besózzuk, majd lisztbe forgatjuk. Az elkészített masszába belemártjuk a csirkemellet, és ráhelyezzük a szalonnára, megszórjuk petrezselyemmel, majd folytatjuk a csirkemellel a rétegezést. A tetejét befedjük szeletelt sajttal, majd visszahajtjuk rá a szalonnaszeletelet, ha szükséges, hosszában is fedjük be szalonnával.
Nagy lángon kb. 10 percig, majd takarékon kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Krumplipürével vagy rizzsel, savanyúsággal szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.