Elkészítés: A megtisztított pacalt csíkokra vágjuk, és a húslevessel együtt odatesszük főni. Beletesszük a kakukkfüvet, a citromhéjat és a majorannát is. 2 óra hosszáig főzzük.
Az apróra vágott fokhagymát és vöröshagymát olajon megpirítjuk, a liszttel elkeverjük, és feleresztjük egy kevés pacallével. Levéve a tűzről óvatosan beletesszük a citromlevet és a két felvert tojást. Ezt a habarást a megfőtt pacalhoz adjuk, és lassú tűzön - forralás nélkül - rövid ideig főzzük. Beleszórjuk a paprikát és a petrezselyemzöldet, és ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.