Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk és szeleteljük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. Összekeverjük az olajjal, a petrezselyemmel, a snidlinggel, a szerecsendióval, borssal fűszerezzük, és bekenjük vele a hússzeleteket. Letakarjuk, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Elkészítés: Másnap a tojást felverjük. A húst megsózzuk, az egyik oldalát megmártjuk felvert tojásban, majd a reszelt sajtban. A sajtot rányomkodjuk, és a nem sajtos felével rátesszük egy sütőpapíros lemezre. Bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat), és ha meleg, betesszük a húst. Szép pirosra sütjük, majd kivesszük, és tálalhatjuk. Köretnek vágott mandulával elkevert rizst és gyümölcsragut vagy kompótot adhatunk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 435 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.