Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, leszárítjuk és szeleteljük. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. Összekeverjük az olajjal, a petrezselyemmel, a snidlinggel, a szerecsendióval, borssal fűszerezzük, és bekenjük vele a hússzeleteket. Letakarjuk, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Elkészítés: Másnap a tojást felverjük. A húst megsózzuk, az egyik oldalát megmártjuk felvert tojásban, majd a reszelt sajtban. A sajtot rányomkodjuk, és a nem sajtos felével rátesszük egy sütőpapíros lemezre. Bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat), és ha meleg, betesszük a húst. Szép pirosra sütjük, majd kivesszük, és tálalhatjuk. Köretnek vágott mandulával elkevert rizst és gyümölcsragut vagy kompótot adhatunk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: másnap
1 adag: 435 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.