Elkészítés: A pác hozzávalóit összekeverem, és csirkemellszeleteket a páclében érlelem addig, míg a krumplit sós vízben félig megfőzöm.
A félig megfőtt krumplit leszűröm, hagyom, hogy egy picikét szikkadjon.
Egy serpenyőben 1-2 evőkanál olajat felforrósítok, és fehéredésig a mellszeleteket megkapatom.
Két jénai tálat vékonyan kiolajozok, belehelyezem egyikbe a krumplit, a másikba a húst. A maradék páclét rájuk öntöm. Mindkettőt meggrillezem, a húst közben megforgatom, a krumplit is forgatom, de csak addig sütöm, míg apró kis hólyagocskák nem látszanak, tehát nem szárítom ki. Ha elérték a megfelelő színt, akkor már kész is, lehet tálalni.
A visszamaradt léből tejföl hozzáadásával mártást készíthetünk. Salátával, paradicsommal és paprikával díszítve tálaltam, és paradicsom salátát adtam mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.