Elkészítés: A páchoz szüséges folyékony anyagokat összevegyítjük, hozzáadjuk az aprított fokhagymát és a reszelt gyömbért, sózzuk és borsozzuk. A páccal bekenjük az oldalast. Pácban pihentetjük 1 éjszakán át.
A mártáshoz a kigyóuborkát kisebb kockákra vágjuk, a fokhagymát és a kaprot aprítjuk. Összekeverjük a sózott, borsozott joghurttal.
A majonézt is elkészítjük a hozzávalók összedolgozásával.
A pácolt húst sütőben vagy grillezve is megsüthetjük. Köretként adhatunk mellé rozmaringos vízben főtt,majd kevés zsiradékon ropogósra pirított közepes nagyságú burgonyát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.