A pörkölt ízesítő kockát összetörjük és 1,5-2 dl olajban elkeverjük, belehelyezzük a tarja szeleteket, és legalább egy órán át pácoljuk.
A húsokat kiolajozott tepsibe helyezzük, és 150 fokra előmelegített sütőbe rakjuk. Ameddig a hús sül, a 4-5 gerezd fokhagymát összezúzzuk, hozzáadjuk a tejfölhöz, majd simára keverjük. Amikor a hús egyik oldala megsült, megfordítjuk, a tetejére halmozzuk a fokhagymás tejfölt és a reszelt sajtot, és szép pirosa sütjük.
A fagyasztott zöldséget egy serpenyőben öntjük, megszórjuk ételízesítővel, hozzáadunk fél deci vizet, és fedő alatt puhára pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.