Elkészítése: A padlizsánt megmossuk, és héjastul hosszában kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Sóval bedörzsöljük, és szűrőbe rakva, alá tányért téve fél óráig állni hagyjuk, hogy a keserű leve kicsorogjon. Közben a csirkét megtisztítjuk, négy darabba vágjuk, besózzuk, és a vajon körös-körül fehéredésig sütjük. Utána mély tűzálló tálba egymás mellé fektetjük a csirkedarabokat. A sütőt 200 fokra melegítjük. A padlizsánszeleteket papírtörlővel leitatjuk, teflonserpenyőben az olajon mindkét felét megsütjük, és a csirke tetejére fektetjük. A kicsumázott, karikákra vágott zöldpaprikát ráterítjük, a felszeletelt paradicsomot a tetejére rakjuk. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk, és beborítjuk vele a padlizsános csirkét. A húsleveskockát két deci vízben feloldjuk, és a csirkére locsoljuk. A tálat alufóliával letakarva a sütőbe toljuk, és 10 percig sütjük, majd a sütő hőfokát 180 fokra mérsékelve további 40-45 percig sütjük a csirkét. Végül a fóliát lebontjuk és a sütőbe visszatolva a levét elpárologtatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.