Elkészítés:
1. Vágjuk fel kockára a padlizsánt, sózzuk meg, és kb. 1 óráig hagyjuk pihenni egy tésztaszűrőben.
2. Egy serpenyőbe tegyünk 1 kanál olívaolajat, pirítsuk meg rajta a padlizsánt és a lehéjazott kolbászdarabokat. Pár perc múlva adjuk hozzá a hámozott paradicsomot, egy csipet kakukkfüvet, és főzzük 10 percig.
3. Főzzük „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára) a Barilla Bucatini tésztát bő, sós vízben, és keverjük össze a szósszal és a reszelt parmezánnal.
A Barilla Chef tippje:
Díszítsük az ételt félbevágott és megpirított fenyőmagokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.