Elkészítés: A padlizsánt megtisztítjuk, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. Megsózzuk, kissé állni hagyjuk, majd vizzel leöblítjük. A paradicsomot forró vízbe áztatjuk, a héját lehúzzuk, majd a paprikával együtt felkockázzuk. Az apró darabokra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olajon, hozzáadjuk a padlizsánt, majd nem sokkal ezután a paradicsomot és a paprikát. Ezután a paradicsompürét öntjük hozzá, majd egy kis vizet/paradicsomlét, végül a fűszereket. Lassú tűzön, néha megkeverve 10-12 percig főzzük. A rizst ezalatt bő sós vízben megfőzzük. A rizst tányérra tesszük, és ráhalmozzuk a szószt. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.