Elkészítés: A padlizsánt megtisztítjuk, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. Megsózzuk, kissé állni hagyjuk, majd vizzel leöblítjük. A paradicsomot forró vízbe áztatjuk, a héját lehúzzuk, majd a paprikával együtt felkockázzuk. Az apró darabokra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olajon, hozzáadjuk a padlizsánt, majd nem sokkal ezután a paradicsomot és a paprikát. Ezután a paradicsompürét öntjük hozzá, majd egy kis vizet/paradicsomlét, végül a fűszereket. Lassú tűzön, néha megkeverve 10-12 percig főzzük. A rizst ezalatt bő sós vízben megfőzzük. A rizst tányérra tesszük, és ráhalmozzuk a szószt. Jó étvágyat kívánok!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.