A bundás zöldségek elkészítéséhez a sárgaborsóliszthez keverjük a fűszereket, végül a vizet. Állni hagyjuk 15 percet.
Közben megtisztítjuk és feldaraboljuk a zöldségeket. Használhatunk ízlés szerint rózsáira szedett brokkolit, karfiolt, vékony rudakra vágott édesburgonyát, de sárgarépát, cukkinit, karalábét is.
Serpenyőben bőséges mennyiségű olajat forrósítunk. A tésztában megforgatjuk a zöldségeket, majd szép pirosra sütjük az olajban.
Megjegyzés
A receptet Bakoskriszti, a fotót Joci küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.