A karfiolt rózsáira szedjük és alaposan megtisztítjuk. A csicseriborsólisztet összekeverjük a sóval és a fűszerekkel, majd annyi vizet adunk hozzá, hogy folyós tésztát kapjunk (ami még rajta marad a belemártott zöldségen).
A karfiolrózsákat belemártjuk a tésztába, és forró olajban aranybarnára sütjük őket. Lecsepegtetjük, papírtörlőre szedjük őket, és csatnival kínáljuk.
Megjegyzés
A jógatáborok, jóga elvonulások legnagyobb sikere a sült csemegék, ezért általában ezt hagyjuk az utolsó étkezésre:) A pakora egy nagyon finom indiai sült csemege, amit csicseriborsó lisztes bundával készítenek. A férjem által évtizedek óta készített karfiol pakora egy tradicionális recept alapján, nagyon finom fűszeres bundával készül. Az ájurvéda alapján a fűszerek ebben a tradicionális receptben úgy vannak összeválogatva, hogy a lehető legjobb ízélményt hozzák össze és segítsék az emésztést.
Vegyszermentes (bio) alapanyagokat használj!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.